Frække noveller

april 15, 2012 | Forfatter: | Posted in Det frække

Jeg er vild med frække noveller. Jeg opdagede dem sådan rigtig, for ca. to år siden da en veninden gav mig en lille samling frække noveller i fødselsdags gave. Først betragtede jeg den som en hade gave, for hvad fanden skulle jeg med frække noveller?? Inden min veninde gik, sagde hun til mig at jeg skulle prøve at give det en chance, for jeg ville måske blive overrasket.

Et par aftner efter faldt jeg igen over samlingen af frække noveller og besluttede mig for at det kunne da godt blive aftens godnat læsning. Jeg lagde mig godt tilrette og begyndte at læse. Min veninde havde ret, for ret hurtigt var jeg opslugt af de frække noveller. Den frække novelle jeg læste først, handlede om en kvinde der var sin mand utro med en anden kvinde. Jeg blev meget overrasket over at jeg rent faktisk blev tændt af at læse om, hvordan de to kvinder i den frække novelle nød hinandens kroppe.

Da jeg havde læst den frække novelle færdig, var jeg blevet så liderlig at jeg var nød til at finde min dildo frem og lege lidt med mig selv. Aldrig i livet havde jeg troet at frække noveller kunne sætte så meget ild under mit begær. Det var en var en fantastisk gang onani med en efterfølgende eksplosion af en orgasme, helt igennem skønt og det var bare på grund af en enkel fræk novelle. Den lille samling af frække noveller forblev, efter den aften, liggende i min nat bords skuffe.

Da jeg snakkede med min veninde et par dage efter, fortalte jeg hende om min oplevelse med de frække noveller og jeg måtte erkende, at jeg havde taget fejl. Jeg takkede hende mange gange for at havde åbnet mine øjne for de frække noveller og jeg har da også sidenhen givet flere samlinger af frække noveller til mine andre veninder. Jeg kan klart anbefale at man dropper sine fordomme om frække noveller og prøver at læse nogle frække noveller med et åbent sind, man kunne jo blive overrasket.

Forfatter:

This author has published 10 articles so far. More info about the author is coming soon.

Skriv et svar


+ otte = seksten